Biologische slagerij Gerrit Takke

Biologische slagerij Gerrit Takke

Initiatiefnemer van Biologische Slagerij Gerrit Takke
Begonnen in 1990

Over het initiatief

Biologische slagerij Gerrit Takke verkoopt heerlijk biologisch vlees. ‘Natuurlijk lekker’ noemen ze dat. In de winkel kunt u zien en horen waar de dieren vandaan komen. Ze hebben zelf contact met de biologische boeren en houden de lijnen graag kort. Zo weten ze u alles te vertellen over ons smaakvolle assortiment biologisch vlees. Biologisch vlees is nu goed verkrijgbaar maar in de beginjaren was dat zeker niet het geval. De vraag en het aanbod groeide in de afgelopen jaren explosief. De slagerij is inmiddels uitgegroeid tot een heuse eetwinkel.

Karima: Ik vind dat Gerrit Takke na 30 jaar op de Biltstraat wel een prijs verdient!

Over Biologische slagerij Gerrit Takke

Biologische slagerij Gerrit Takke is al ruim 25 jaar de slagerij in Utrecht voor biologisch vlees, vleeswaren en andere smaakvolle vleesproducten. Bij de start destijds één van de eerste biologische slagerijen in het land. Gerrit: "Samen met mijn team was ik als pionier gedreven om biologisch vlees op de kaart te zetten. Naast het feit dat ik biologisch vlees lekker vond waren ook aspecten als dierenwelzijn en milieu voor mij belangrijk. Het is mijn passie om u samen met mijn team dagelijks de lekkerste producten aan te bieden. Met dezelfde idealen als toen maar met de kennis van vandaag adviseren wij u graag, ik weet zeker dat u de liefde voor het vak in onze producten proeft!"

Karima Maroufi nomineert de Slagerij: "Ik ben werkzaam bij deze bijzonder groene slagerij en ben fan van groen werken. Een goed milieu begint bij jezelf!

image desc image desc