;

Meer over HeelUtrechtU.nl

HeelUtrechtU: hét platform voor verhalen uit Utrecht rondom de Global Goals. Lees hier wie met hun initiatieven HeelUtrechtU maken en zo inwoners van Utrecht inspireren een bijdrage te leveren aan het behalen van de Global Goals: 17 duurzame ontwikkelings-doelen die opgesteld zijn om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Op HeelUtrechtU worden de verhalen verzameld van Utrechtse initiatieven die ervoor zorgen dat Utrecht én de wereld mooier, eerlijker, gezonder en schoner wordt. Een inspiratie voor heel Utrecht en iedereen mag dat weten!

Is jouw collega nummer één in afval scheiden? Welk restaurant serveert alleen maar fairtrade en biologisch voedsel? Van welk bedrijfspand ligt het dak vol met zonnepanelen? Draag ze voor!

193 landen ondersteunen en werken aan de Global Goals. Deze werelddoelen moeten tegen 2030 een einde maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Grote doelen, maar in Utrecht zijn we hard op weg en zorgen we ervoor dat de wereld verbeteren ook gewoon leuk is! Geïnspireerd?