Het Zero Waste Project

Het Zero Waste Project

Begonnen 2014

12 Verantwoorde consumptie en productie13 Klimaatactie14 Leven in het water15 Leven op het land

Over het initiatief

Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid (plastic) afval en rommel die je om je heen verzamelt? Nicky en Jessie Kroon besloten als experiment een maand lang zero waste te gaan leven: zonder afval. Inmiddels zijn ze bijna vier jaar verder en uitgegroeid tot de grootste zero waste-lifestylebloggers van Nederland.

In Het Zero Waste Project delen Nicky en Jessie hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen én mislukkingen. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld!

Tips voor een duurzamer leven: zónder in te leveren op comfort, stijl of leuke dingen!

Over Het Zero Waste Project

Jessie en Nicky Kroon willen de wereld redden. Sinds eind 2014 houden zij zich bezig met een zero waste levensstijl en leven ze zoveel mogelijk zonder (plastic) afval. Ze organiseren workshops en geven op hun blog uiteenlopende tips en inspiratie, sinds kort ook verschenen als boek. In september 2018 lanceerden ze bij The Green House in Utrecht het Plasticdieet met bijbehorende Zero Waste-kit. 

 

image desc