Kringloop centrum Wawollie

Kringloop centrum Wawollie

Initiatiefnemer van Stichting Wawollie
Begonnen 2015

Over het initiatief

Wawollie is een gezellige, betrokken en eerlijke kringloopwinkel. Bij Wawollie staat het welzijn van mens, dier en milieu centraal. Samen met een team vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking wordt hergebruik gestimuleert en gerealiseerd.

Bij Wawollie staat het welzijn van mens en dier centraal en werken we daarnaast hard aan nieuwe wegen waarmee we producten gebruiken en hergebruiken, voor nu en onze toekomst.

Over Kringloop centrum Wawollie

Wawollie is een kringloopcentrum die werkt aan recycling van producten voor een beter milieu en een bewuste samenleving. Kosteloos halen we tweedehands producten bij mensen thuis op die we in onze winkels aanbieden voor een schappelijke prijs. De opbrengst van onze activiteiten wordt ter beschikking gesteld aan goede doelen voor dierenwelzijn.

In de werkplaats en de winkel werken we met een groot team vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking. Voor hen bieden we een open en veilige werkplek waarin iedereen ruimte krijgt zich te ontwikkelen. In samenwerking met de gemeenten en instanties zorgen we voor de juiste persoonlijke begeleiding en opleiding.

Website: https://www.wawolliekringloop.nl/

image desc image desc image desc image desc image desc